Tandkrone for et endnu smukkere smil

Med en tandkrone er det muligt at genskabe et smukt smil, som måske har været gemt væk lidt for længe. En krone kan være med til at give dig dit drømmesmil tilbage uden alt for meget besvær.

Hos Tandlæge Henrik Carlsen har vi stor erfaring med påsætning af tandkroner, hvorfor vi også med glæde hjælper dig med at få lavet dine. Hovedparten af vore kunder er fra Holstebro, Struer, og omegn, men vi hjælper selvfølgelig også dig, som kommer længere væk fra.

Vi hjælper dig med en vellignende tandkrone

Når du vælger at lade os stå for at lave din tandkrone, kan du være sikker på, at vi finder den krone, der passer bedst til resten af dit tandsæt. Vi kigger på vores patienter individuelt og vurderer hver enkelt tandkrone, inden den sættes sammen med de resterende tænder. Har du nærmere brug for en tandbro, kan vi også lave disse, så de kommer til at harmonere smukt med de øvrige tænder.

Hvad koster en tandkrone?

Ved at lade os udføre din tandkrone får du en tandlæge, som har sine patienter for øje. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas og tryg ved at have os. Derfor tager vi også meget gerne en ekstra snak med dig, hvor vi grundigt gennemgår behandlingen, hvis du ønsker dette.

Ønsker du at høre mere om tandkroner og vores priser, kan du kontakte os på e-mail tandsmed@sundtand.info, via vores kontaktformular eller du kan ringe til os på telefon 97 42 30 60. Har du spørgsmål til vores andre behandlinger såsom paradentose, rodbehandling eller andet, står vi naturligvis også til rådighed.

Ring eller skriv til os

Kontakt os eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.​

Firmaoplysninger

​​Tandlæge Henrik Carlsen

CVR: 15780746

​Her ligger vi

​Kontaktoplysninger

Telefon: ​97 42 30 60

E-mail: tandsmed@sundtand.info