Paradentose behandles skånsomt og smertefrit

Hos Tandlæge Henrik Carlsen tilbyder vi effektiv behandling af paradentose samt forebyggende behandling.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en tandkødssygdom, som kan ramme folk af alle aldre. Desværre er sygdommen ikke mulig at få bugt med uden professionel hjælp. Vi kan hjælpe dig med paradentosebehandling, så du igen kan få flot og sundt tandkød. Vi hjælper alle vores patienter, uanset om de er fra Holstebro, Struer, eller det øvrige Danmark.

Hvad er symptomerne på paradentose?

Hvis du tror, at du er blevet ramt af paradentose, så er det vigtigt at holde godt øje med en række symptomer på sygdommen.

Dit tandkød er irriteret, og du vil opleve, at det bløder, når du anvender tandtråd. Hvis du begynder at opleve nogle af disse symptomer, så er det med at få booket en tid hos tandlægen hurtigst muligt, da paradentose i værste fald kan resultere i, at du mister dine tænder.

Kontakt os og hør mere om paradentosebehandling

Når du booker tid hos os til en snak om din paradentose, er du selvfølgelig også selv med til at bestemme, hvordan behandlingen skal foregå. Der er ikke noget at være nervøs for i forbindelse med en paradentosebehandling, og vi lover dig, at det hele bliver gjort så smertefrit som overhovedet muligt.

Har du brug for at vide mere omkring behandlingsformerne der tilbydes, eller nogle af vores andre behandlinger såsom tandblegning, rodbehandling eller tandkrone? Så kan du kontakte os på telefon 97 42 30 60 eller e-mail tandsmed@sundtand.info.

Kontakt os​

Kontakt os eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.​

Firmaoplysninger

​​Tandlæge Henrik Carlsen

CVR: 15780746

​Her ligger vi

​Kontaktoplysninger

Telefon: ​97 42 30 60

E-mail: tandsmed@sundtand.info