Rodbehandling udføres med de nyeste teknikker

Trænger en af dine tænder til at få en rodbehandling og søger du derfor en dygtig tandlæge? Hos Tandlæge Henrik Carlsen har vi mange års erfaring med rodbehandlinger. Hovedparten af vore patienter kommer fra Holstebro og Struer, men kommer du andetsteds fra, er du også meget velkommen til at kontakte os for en tandbehandling.

​

Vi anvender det bedste udstyr til en behandling

Når vi udfører en rodbehandling, kan du være sikker på, at det hele bliver gjort med de nyeste teknikker. Vi mener, at det er vigtigt at holde sig opdateret inden for de forskellige teknikker og metoder, der udvikles, da det giver de bedste forudsætninger for et optimalt resultat i højeste kvalitet. Derfor anvender vi også det absolut nyeste udstyr, når vi udfører behandlingen.

​

Hvad koster en rodbehandling?

Ved en rodbehandling sørger vi altid for at undersøge dine tænder grundigt. Herefter diagnosticerer vi, og til sidst laver vi den optimale behandling af dine tænder. Vi anbefaler, at rodbehandlede tænder får lavet en krone på længere sigt, da behandlingen som oftest svækker tanden.

​

Lad os give dig et flot smil med perfekte tænder. Kontakt os via vores kontaktformular, ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info. Så kan du høre mere om vores priser eller vores andre behandlinger såsom tandkrone, paradentose eller tandblegning.

Ring til os

Kontakt os eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

​

Ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.​

Firmaoplysninger

​​Tandlæge Henrik Carlsen

CVR: 15780746

​Her ligger vi

​Kontaktoplysninger

Telefon: ​97 42 30 60

E-mail: tandsmed@sundtand.info