Tandblegning kan give dig et drømmesmil

Rigtig mange mennesker går rundt og er en smule kede over deres tænders udseende. Mange års intenst forbrug af kaffe, te eller rygning kan lave grimme misfarvninger på tænderne, som ikke just går væk med almindelig tandbørstning. Derfor kan vi tilbyde tandblegning på vores klinik i Holstebro, så du kan få dit flotte smil tilbage. 

Hovedparten af vore patienten kommer fra Holstebro og Struer, men du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for en tandblegning, hvis du kommer andetsteds fra.

Du kan klare din blegning i eget hjem

Vi behandler primært med hjemmeblegning. Det betyder, at du får en fin lille skinne med hjem efter dit hos tandlægen, hvori du kommer blegemidlet. På den måde kan du klare din tandblegning om natten, mens du sover, hvorefter du blot tager skinnen ud igen om morgenen. Skyl munden grundigt, og se hvor flotte tænder du har fået hen over natten. Vi garanterer et smukt og tilfredsstillende resultat.

Hvad koster en tandblegning?

Har du spørgsmål til tandblegning omkring pris og udførelse, er du velkommen til at komme forbi klinikken til en uforpligtende snak. Vi kan svare på alle dine spørgsmål omkring tandblegning, så du kan være helt sikker på, at det er den rette løsning for dig. Vi har mange års erfaring med blegning af tænder, hvorfor du kan roligt lade os stå for din behandling. Har du brug for hjælp til andre behandlinger, såsom paradentose, tandkrone eller rodbehandling, står vi også til rådighed.

Kontakt os allerede i dag på telefon 97 42 30 60 eller e-mail tandsmed@sundtand.info for at høre nærmere omkring dine muligheder. 

Ring og bestil tid

Kontakt os eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.​

Firmaoplysninger

​​Tandlæge Henrik Carlsen

CVR: 15780746

​Her ligger vi

​Kontaktoplysninger

Telefon: ​97 42 30 60

E-mail: tandsmed@sundtand.info