Smertefri tandbehandling med Magic Wand-metoden

Lider du af tandlægeskræk, eller er du bange for nåle? Hos Tandlæge Henrik Carlsen i Holstebro nær Struer tilbyder vi omsorgsfuld og smertefri tandbehandling.

Bliv bedøvet uden at det gør ondt

For mange mennesker er det grænseoverskridende at skulle bedøves med en nål. Som erfaren tandlæge kan vi gøre det, så det ikke gør ondt, og når først bedøvelsen er lagt, kan det ikke gøre ondt.

Metoden vi anvender til smertefri tandbehandling hedder Magic Wand, og her anvendes en smule tyndere nål end normalt samtidig med, at man bruger en speciel måde at stikke på. Det foregår således, at man stikker meget langsomt i en roterende bevægelse, og samtidig bedøver man foran stikket, så man ikke kan mærke, hvor man lægger bedøvelsen. Vi var de første i byen, der begyndte at anvende Magic Wand-teknikken, og vi har nu praktiseret den i 15 år.

Bestil en tid til en smertefri tandbehandling

Ønsker du at komme til en smertefri tandbehandling, er du altid velkommen til at ringe og bestille en tid hos os. Vi kan kontaktes på telefon 97 42 30 60, og har du nogle spørgsmål, kan du skrive til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.

Ring og bestil tid

Kontakt os eller læs mere her på siden om vores tilbud og behandlinger. Vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Ring på telefon 97 42 30 60 eller skriv til vores e-mail tandsmed@sundtand.info.​

Firmaoplysninger

​​Tandlæge Henrik Carlsen

CVR: 15780746

​Her ligger vi

​Kontaktoplysninger

Telefon: ​97 42 30 60

E-mail: tandsmed@sundtand.info